Vriend van de Dwarsliggers

Dwarsliggers sjaal

Bij een donatie van 50 euro

Vriend worden

Bedrag

Waarom vriend worden?

Dwarsliggers sjaal

Bij een donatie van 50 euro

Wij zijn C.V. de Dwarsliggers, een kleine gezellige club uit Boemeldonck die elk jaar een wagen bouwt om mee te doen aan de grote optocht op carnavalszondag. Door ons kleine ledenaantal zijn we een hechte club maar komen we financiële middelen te kort voor onze meer dan kleine ambitie. Daarom zoeken wij ‘Vrienden van de Dwarsliggers’ die ons doormiddel van een jaarlijkse donatie kan steunen om een mooie wagen neer te zetten.

Natuurlijk zijn wij onze vrienden erg dankbaar en houden we deze graag op de hoogte van onze vorderingen richting karnaval en daarom sturen wij drie keer per bouwseizoen een nieuwsbrief met daarin informatie en foto’s over de Dwarsliggers en de bouw van de wagen. Daarnaast zijn al onze vrienden welkom op de borrel in de Nissenhut waar wij onze wagen in het echt kunnen laten zien.

Wil jij onze ambitie om A wagens te blijven bouwen in de grote optocht van Boemeldonck steunen?

Voor een jaarlijkse donatie van minimaal €25 ben je ‘Vriend van de Dwarsliggers’, ontvang jij gedurende het bouwseizoen drie keer een nieuwsbrief over onze vorderingen en ben jij welkom op de borrel waar we met veel plezier, onder het genot van een hapje en drankje, de vorderingen aan de wagen presenteren!

Als je voor 50 euro een vriend wordt krijg je ook je eigen Dwarsliggers Sjaal!

  • 3 nieuwsbrieven per seizoen

  • Borrel in de nissenhut

  • Bij 50 euro een Dwarsliggers Pet